Stajling i tjuning - za i protiv?

elMaestro

New member
Tuning da Styling samo felne i visina + eventualno svetlosne grupe
:plus
S tim da kod nekih redjih i malo starijih modela, cenim iskljucivo stock (izgled).
Najvise sto mrzim je ta logika da pre kupovine automobila planiras za koliko ces ga prodati i koliko ces izgubiti na njemu, ako ti smeta gubitak, nemoj voziti auto, jednostavno.
A za kvalitetan tuning nikad nije mnogo i moze se ici u beskraj.
 

Milos CTS

Moderator
Na pare koje idu na ulaganje u auto zbog ličnog hira gledam isto kao i na Letovanje/Zimovanje ne očekujem da će se vratiti ikad ;)
 

SikterBre

New member
Lično ja volim da imam stvari koje se razlikuju od drugih, počevši od garderobe, patika i td.. koje nikada ne kupujem u svom mestu da se ne bih razočarao kada vidim drugog da ima iste.. Tako je i što se tiče automobila, volim da ostane što više fabrički, ali da se po nečemu izdvaja od ostalih i da bude prepoznatljiv među ljubiteljima.. Mislim da je što se tiče stajlinga dovoljno staviti veće felne što više izbačenije ka rubu, spustiti auto, blago mu pritamniti stakla i već će po nečemu da se izdvaja iz mase istih na prvi pogled, a niko neće da provali o čemu se radi iz prve..
Što se tjuninga tiče, jeste lepo imati fabrički jak auto koji je skuplji, mada više bi mi se dopalo da takvog ošurim nešto starijim autom koji ima zver pod haubom..
 
Vrh