Sponzoruše i automobili :)

Space

Starosedelac
Urednik
Ajde da se malo razdrmamo. :)

Da li još uvek postoje sponzoruše i da li je bitno koji automobil vozite? Možete slobodno da podelite svoje neko iskustvo!

 

M_M

Active member
Devojke, kako i mi momci, imaju svoje želje i prioritete.

Mi momci kada tražimo devojku (pravu devojku, dakle za više nego za jednu noć), generalno tražimo da je zgodna i privlačna ali ujedno da nije glupača, da nije naporna za mozak, da nije previše zahtevna, da ima stila, da je zabavna itd...

Devojke, naročito dobar deo onih koje nisu uspele na drugim poljima (škola, biznis itd) gledaju kako da iskoriste ono što im je priroda dala da od muškaraca po svaku cenu izvuku što više za sebe (ljubav je nebitna), dakle sponzoruše. I tu nema ništa previše ni čudnog ni ružnog ni za osuđivanje. Na muškarcu je da takvu prihvati ili ne, da on dobije šta već on želi da dobije, a zauzvrat da da ono što ona očekuje...
 

YUgisa

Member
Da li postoje? :pomoc Ima ih vise nego redovnih devojaka... :RpS_blushing: Ima oni koje drze neki nivo pa auto mora biti neki fensi a ima one koje "spadaju" na bitno da se kotrlja dok ne dodje bolji... Barem je takvo moje licno iskustvo :RpS_cool:
 

Space

Starosedelac
Urednik
[video=youtube;VglD8xIm5Yk]https://www.youtube.com/watch?v=VglD8xIm5Yk[/video]
 

YUgisa

Member
Mislim da Srbija zbog stanja drzave ima puno vise od Hrvatske ;) Ima puno i prikrivenih sponzorusa, kazu da nisu ali na ovakve fore kad im pridju bogatasi, iskoristile bi priliku... Necu zaboraviti srednju skolu, poslednji dani, idu price ko ce sta dalje, vecina devojaka je zamisljala sledeci korak udaju i normalno neku sluzavku jer nisu one robinje da kuvaju i peglaju, a bilo je i par koje su pricale o usvajanju i surogat majkama jer nece da pokvare liniju :RpS_huh: Jer ko ce da se bori sa strijama, viskom kilograma i borama a i trudnicka odeca nije fensi...
 

M_M

Active member
@YUgisa: I jesi li neku takvu iz srednje škole skoro sreo, jesu li se bogato udomile kako su sanjarile? Gde su sada i šta rade, koliko njih je zaista našlo lepog i bogatog "princa" a koliko njih je realnost života "prizemljila"?
 

YUgisa

Member
Sreo sam ih na 5 godina mature ali nisam nista razgovarao sa njima, ali jednako su vrtele ocima kad su me videle kao i u srednjoj skoli tako da ne bih rekao da su se puno promenile :vicevi Zato ja od 17te godine nisam imao devojku a da nije barem 1 godinu starija od mene :RpS_cool:
 

Space

Starosedelac
Urednik
Evo jednog videa koji realno oslikava sve ovo oko čega pričamo. :)

[video=youtube;bFiUyLVhPcU]https://www.youtube.com/watch?v=bFiUyLVhPcU[/video]
 

YUgisa

Member
Otprilike :D Pa drug je prosao da ga riba stalno smekala u nekom kaficu i lik joj kupi pice i dodje ona kod njega za sto, pricaju malo, krene ona kao jao kasno je da li bi je otpratio do kuce, kaze on nema problema, izadju oni napolje, krene on kad ona a gde si parkirao, kaze on ja sam dosao autobusom a riba se okrene i udje nazad u kafic :vicevi
 

perfiko

New member
Ja vozim FIAT,te sam interesantan samo serviserima :kljuc:i i samim tim sam zalutao u ovu temu.:RpS_biggrin:
 

BladeBG

New member
Zene kao zene, mnogo su proracunatije nego muskarci. Jedan skolski drug mi je pricao skoro svoje iskustvo sa devojkom sa kojom je do skoro bio, ali iz postovanja prema njemu, ne mogu ovde da napisem detalje, pa ne zamerite. Uglavnom naravno da sponzoruse postoje, dve vrste. Neke to otvoreno pokazuju, a druge skrivaju, ali pokazu kad-tad. Razumem da neka zena zeli pored sebe da ima muskarca koji je uspesan i sa kojim moze da gradi zivot, a ne kilabera koga ce vuci na leđima. Ali ne razumem da je spremna da potisne skoro sve drugo, zarad materijalne sigurnosti.
 

Space

Starosedelac
Urednik
Strah od materijalnog, neimanje, i ono lenj smo pomalo narod po meni su presudni faktori zbog kojih se nećemo skoro otarasiti sponzoruša.

Evo i jednog interesantnog teksta :D

Rešena da pronađe bogataša svog života, lepa i mlada devojka obratila se za pomoć na jednom poslovnom onlajn forumu, a kako stoje stvari objasnio joj je lično direktor jedne velike finansijske korporacije.




Devojka koja je odlučila da potraži bogatog supruga putem onlajn posta, nedavno je dobila odgovor i to od generalnog direktora finansijske korporacije J.P. Morgan, koji je u kratkom vremenu postao hit na Internetu.
"Mlada i lepa devojka", kako je sebe opisala na forumu, postavila je pitanje šta treba da uradi da bi se udala za bogatog čoveka.
Pitanje je glasilo ovako:
"Biću iskrena u svemu što ću ovde napisati. Imam 25 godina i jako sam lepa. Imam stila i dobar ukus. Želja mi je da se udam za čoveka koji zarađuje najmanje 500 hiljada dolara godišnje. Možda mislite da sam pohlepna, ali po meni zarada od milion dolara godišnje u Njujorku spada u srednju klasu.
Moj zahtev je razuman. Da li na ovom forumu ima neko sa godišnjom platom od 500 hiljada dolara, a da nije oženjen? Ako ima, za njega imam jedno pitanje: Šta treba da uradim da se udam za tebe? Oni koje sam dosad upoznala najviše su zarađivali 250 hiljada godišnje i to je, izgleda, moja gornja granica. Ako neko želi da se preseli u rezidencijalnu četvrt na zapadu Njujorka, 250 hiljada jednostavno nije dovoljno.
Zbog toga, ovde ponizno postavljam nekoliko pitanja:
1) Gde se najčešće druže bogate neženje? (Navesti adrese barova u koje izlaze)
2) Na koju starosnu grupu treba da ciljam?
3) Zašto je većina supruga bogataša prosečnog izgleda?
4) Kako odlučujete koja će biti vaša supruga, a koja samo devojka?
Gospođica Priti".

Gospođici je odgovor ubrzo stigao, i to od strane nikog drugog do direktora korporacije J.P. Morgan:
"Pročitao sam tvoj post s velikim zanimanjem. Postoji mnogo devojaka koje imaju slična pitanja kao što su tvoja. Dopusti mi da ti odgovorim iz profesionalnog ugla. Moj godišnji prihod je veći od 500 hiljada dolara, što zadovoljava tvoje potrebe.
Sa stanovišta poslovne osobe, bila bi loša odluka oženiti tebe. Ostavimo pojedinosti na stranu i pokušajmo da na to gledamo kao razmenu "lepote" za "novac". Osoba A pruža lepotu, dok osoba B tu lepotu plaća novcem.
Međutim, ovde postoji jedan ozbiljan problem. Tvoja lepota će nestati, ali moj novac neće, bar ne bez nekog ozbiljnog razloga. Činjenica je da se moj prihod može uvećavati iz godine u godinu, dok ti iz godine u godinu teško da možeš da budeš lepša.
Stoga, sa stanovišta ekonomije, ja sam uvažavanje imovine, a ti si amortizacija imovine. Ako je tvoja imovina samo lepota, ona za deset godina neće vrediti ništa. Rečnikom "Vol strita" svaka trgovina ima početnu tačku, a izlazak s tobom je "tačka početka trgovine".
Ako je trgovinska vrednost nečega pala, mi ćemo je prodati jer nije dobra ideja držati dugoročno nešto što propada. Možda će ti ovo grubo zvučati, ali propadanjem tvoje lepote biznismen će te prodati ili dati pod "zakup".
I pazi devojko, onaj koji zarađuje 500 hiljada dolara godišnje nije budala. Možda će izaći sa tobom, ali te neće oženiti. Savetovao bih te da odustaneš od svoje potrage za bogatim čovekom. Inače, i sama možeš da postaneš uspešna i zarađuješ 500 hiljada godišnje. Za to imaš više šansi nego da oženiš bogatu budalu".
 

elas

New member
Lep joj je odgovorio jedan promisljeni i nadaleko poznati jevrejin...nemam lepo misljenje o njima ali ovakve odgovore smatram korektnim i ekonomski isplativim jer oni sve tako gledaju i tako se ponasaju.
Kada je pre par godina Rotshildov unuk upao u depresiju i nije imao napredak u zivotu i studiranju,deda ga je pozvao u kancelariju da vidi sta se desava...Kada mu je unuk objasnio da ga je devojka ostavila i da zbog toga tuguje,deda mu je dao samo dve opcije,da uzme pistolj iz fioke i da se ubije pred njim ili da istog trenutka sve zaboravi i iz kancelarije izadje kao da se nista nije dogodilo...rezime svega je ako te u 25. godini sputala devojka ti neces biti sposoban da nosis sistem koji su pretci stekli pre 2000 godina,jednostavno ne treba da postojis.
Odoh u neku drugu stranu mada je slicno i vezano za sponzoruse,jer mislim da taj unuk nije imao obicnu devojku vec takvu gore pomenutu.
 

BladeBG

New member
Sto se tice toga, 90% je na tebi. Ako imas neuspeh u vezi, raskines posle par meseci ili godina, da li iz razloga sto te ta devojka gledala kroz neku korist ili nesto drugo, a ti ostanes u depresiji, jer si gubio vreme...Koliko god da bolno zvuci, sam si kriv, jer si lose procenio. A iz toga dolaze mnogi problemi u zivotu, koji uopste ne moraju da imaju veze sa ovom pricom. A kada dva puta napravis istu gresku, to je tek opasno.

Mada i malo iskusan muskarac, moze da proceni vrlo brzo sta je nekoj devojci prioritet. Lagodan zivot u zamenu za neke druge stvari ili zivot sa covekom koga stvarno voli i spremna je da sa njim gradi zivot iz tog razloga. A u ovom vremenu kakvo je, to je jos lakse proceniti.
 

YUgisa

Member
Devojkama ne treba nikad otkriti svoje finansijsko stanje :D Prvi izlasi trebaju biti u parkicu/nepopularnom kaficu :vicevi Ni slucajno restoran i ici autom ili taksijem, samo setnja ili bajs :D Kojoj to bude odgovarajuce, moze da se zeni :smeker
 
Vrh