Radna stolica - kancelariska stolica

Space

Starosedelac
Urednik
Ukoliko imate svoj neki predlog, cena nije bitna, a da je stolica odlicana za visecasovni rad za racunarom, dajte predloge. Bitno je da za ulozen novac dobijes ono najbolje. :)
 

M_M

Active member
Samo da skrenem pažnju da stolica MORA da se lično proba, jer udobnost zavisi i od konstucije čoveka, njegove visine, težine pa i načina sedenja i oslanjanja ruku.

Dakle, pre svega mora da bude udobna, da ima adekvatnu dužinu sedalnog dela i lumbalnu potporu, itd. Meni je recimo bitno pored toga da ima i tapacirane ručke, jer tu naslanjam laktove. Posle tek gledaš materijal, cenu i sve ostalo...

Generalno, veoma kvalitetne kanc. stolice tj. fotelje za rad nije baš lako naći kod nas čak i da možeš i želiš solidno da platiš (recimo i tipa 300 i više eur) jer uglavnom se svuda nude kineske "plastične" - na pogled i prvo sedenje ok, ali neubedljivog kvaliteta i masivnosti, tako da je vrlo nezahvlano davati preporuke.

Evo recimo jedan predlog
http://jysk.rs/radna-soba/kancelar-stolice/gold/kanc-stolica-tamdrup-crna-vest-koza

Ja sam baš nedavno uzeo ovu ispod, bila je na popustu nešto preko 13k din. Zaista je udobna (to me je kupilo pored cene), ali mislim da bi mogla biti i malo kvalitetnija za te pare - npr "zvezda" joj je plastična, pomalo ponekad škripuće itd. Videćemo koliko će dugotrajna biti, za sada mi je bitno da mi je udobna za rad.
http://jysk.rs/radna-soba/kancelar-stolice/gold/kanc-stolica-stakroge-vest-koza-braon
 
Poslednja izmena:

Space

Starosedelac
Urednik
Kod drugara u firmi video sam Aeron by Herman-Miller nesto pita 1200evra, ali sedeo sam i u kopiji bila je nesto oko 200evra, i meni se dopala ali je posle nisam našao više. Odlična je leti, ne lepe se leđa, itd.

Link: http://hqff.en.alibaba.com/product/60277694090-801030879/CM_F85A_high_end_office_furniture_metal_swivel_chair_office_chair_specification.html

P.S
Dok sam kuckao, nađoh je ipak kod nas :) Isplati se povući iz vana: http://www.emu.rs/proizvodi/kancelarijske-stolice-i-radne-fotelje/kancelarijska-fotelja-cm-f85a-detail

 
Vrh