Put u (ne)poznato: Uvoz polovnjaka iz inostranstva

Space

Starosedelac
Urednik

Uvoz iz inostranstva zaista jeste način da dođete do kvalitetnog i dobro održavanog polovnog automobila, ali… Naravno, uvek mora biti neko ali, a to je u ovom slučaju novac. Jednostavno, kupovina automobila u inostranstvu je proces koji zahteva dosta novca, a tu ne mislimo samo na cenu automobila već i na troškove putovanja (gorivo, hrana, smeštaj…), izdavanje raznih dokumenata i tako dalje. Dakle, ukoliko vam je budžet dve do četiri hiljade evra apsolutno se ne isplati uopšte razmišljati o uvozu automobila iz inostranstva već polovnjak potražite u oglasima.



IZVOR
 

Rapture

New member
Istina, gledao sam u Njemačkoj i Sloveniji polovne E46, u slučaju da prodam Coupe, i stvarno kad se sve zbroji i oduzme, ne isplati se.
 

EnricoAdams

New member
Ima modela koji ovde kod nas iz nekog razloga drže cenu a napolju su dosta jeftiniji i to se eventualno isplati uvoziti u svojoj režiji. Mercedes SLK mi prvi pada na pamet (prva verzija) a ima ih i jos. Naravno uvek je solucija ako se želi dobar auto sa realnom kilometra ići na neku varijantu uvoza iz nemačke i sl, ali to dosta košta :)

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
 
Vrh