Auto poznajem fenomenalno, jer si ga kupio od mog dobrog drugara. 😠Zbog tih modifikacija koje su uradjene ( drugar ga je kupio takvog) je i on verovao da ima vise od fabrickih 136ks sto se sad pokazalo kao istinito. Auto je fenomenalno ocuvan, mazen i pazen tako da brige nemaÅ¡. Nikada nije bio preterano "stiskan u patos", naravno malo jeste. ðŸ˜
Kad sam uzimao auto obavesten je da ce biti u pravim rukama i dalje dobio je par sitnica i pokazao snagu pre remapa od 154 konja na opste iznanadjenje svih nas,cak su i Sale i Uros bili jako iznenadjeni.
Inace utisak u voznji posle remapa je daleko prijatniji,na manjem gasu se vozi auto,pri medjuobilazenju lakse reaguje,a obrtaji su resili problem fabrickog menjaca,tako da sam ja prezadovoljan
Drago mi je da je zavrÅ¡io u pravim rukama. 👠Auto je bio "ubica" i dok je bio kod Pedje.ðŸ˜Verujem da je sada jos bolji, nije bitna konjaža( za svoju težinu ih ima i previÅ¡e) nego sama mapa koja je sigurno bolja od fabriÄke. ðŸ»ðŸ˜ðŸ˜
Super vozilica, isto sam vozio pre i posle mapiranja, auto je skroz drugaciji. Ajde u prvoj i drugoj, malo sta moze da se oseti, ali posle kad se usalta treca pa onda i cetvrta ogromna razlika. Uglavnom svaka preporuka za ljude iz Bobo Sporta.
-Zamenjena poluga menjaca,stara pukla pa sam ostao bez brzina.
-Porucena nova sipka menjaca sa sve onom jabucicom dole...
-Skinute maglenke sa auta, zatamnjivanje u toku.
par slicica
skinute sa auta
otvorene u rerni, 10 minuta na 150stepeni i pomoc srafcigera
staklo
spremne za farbanje sprejem za zatamnjivanje stopaljki,da bi ostala refleksija
ofarbane
Ostalo jos veceras da se zatvore i predihtuju i nadam se sutra vec na autu