Pročitajte oglas za prodaju Alfe 147

gruigor

Moderator
Nije novost da prodavači nastoje nekim interesantnim potezom privući pažnju na sebe kako bi lakše prodali svoj proizvod, ali nama je uvijek zanimljivo kada neko uloži poseban trud u opisivanju svog limenog ljubimca. Takav je slučaj sa ovim oglasom na stranici njuskalo.hr u kojem se prodaje Alfa 147 1.6 TS iz 2001.godine. Ne reklamiramo nikoga, jer je auto ionako već prodato. Oglas prenosimo u neizmijenjenom obliku.

"Na prodaju je moja Alfa 147 ili kako ju od milja zovem Kinder jaje. Što reći o njoj? Prevezla je hrpu lijepih i manje lijepih cura, s njom sam našao današnju ženu. Vozila je kištru, frižider, stolariju, a najviše sam volio u nju staviti svinjske polovice, gajbu pive i doma s kumom mesariti i otići sav zmazan u trgovinu po još jednu gajbu pive. Naravno, ulja troši podosta, ali ne može ona potrošiti koliko ja mogu naliti.

Svako jutro startana na hladno, unutra sam pio, pušio, ponekad i povraćao nakon fiša kod kolege s posla. Odlično se okreće na ručnu i preko parka izbjegava policiju.

Ne preporučavam da je vozite u Sisačko Moslavačkoj županiji, pošto će vas policija uvjek zaustavljati.Auto kod mene nije opran nijednom pošto nije ni garažiran i nema ga smisla oprati kada će za dva tjedna opet biti prljav. Bolje popijte pivo za te novce i uplatite listić na talijansku drugu ligu.

Nikada nije vukao prikolicu osim nekoliko puta traktor iz polja nakon što je susjed uredno pijan sletio u kanal. Poslje toga smo se uvjek vozili u birtiju, pili unutra, pušili i povraćali ako smo isli kod kolege na fiš.Kilometraža uopće nije istinita. Naravno, ja ću vas uvjeravati da je ispravna i molim da me ne ispitujete o tome jer ćete gubiti vrijeme.

Svi servisi su odrađeni u ovlaštenom servisu, na autu trenutno nema ulaganja, sve je ispravno i održavano. Također, nove su i gume, zimske Good Year ultra grip 8 koje su prešle oko 1500km. Interijer u besprijekornom stanju. Sve je jasno vidljivo na slikama. Višegodišnji sam vlasnik i auto je u potpunosti pouzdan. Idući veliki servis je za 80.000km. Remen, španer, vodena pumpa i svjećice promjenjene prije prije 12000km.

Cijena je 3200eur, plativo u kunama, eurima, bosanskim markama te svinjskim polovicama. Moguća zamjena za opremu za kolinje ili za neki drugi uredan auto, ali ne za GOLF 2 diesel iz 86e i ostale slične čoban mobile.Moguće i uz moju doplatu. Pošto sam fin gospodin, ne planiram pod račun uzeti ni GOLF 1, ni Kadett E niti Vam spustiti cjenu na 2000eur pa da i to kao “sigurno” platite u nekoliko rata.

Ako tako planirate, ovo nije auto za vas, a iz dvorišta ćete biti nasilno istjerani (ovo pišem i zbog švercera). Ako ste ozbiljian kupac i fin, normalan čovjek kao ja, javite mi ranije da popijem bar četiri sata prije tablete za živce pa ćemo se lako dogovoriti oko cijene i moguće zamjene.

Vucin CD ne ide s autom!

Živi mi bili."

Izvor: NovaVozila
 

Space

Starosedelac
Urednik
Bio je kreativan, međutim da li će prodati auto brže? Mislim da neće, samo zato što ima ljudi koji će ga veoma ozbiljno shvatiti a onda od prodaje ništa. Da li je uspeo da nas nasmeje? Mene jeste :D
 
Vrh