Predstavite se

steva.sj

New member
Pozdrav svima, zovem se Stevan, iz okoline Sremske Mitrovice, iz Šuljma sam tačnije (ako ste gledali Državni posao znate već). Volim starije i novije japance i nemce, da kljucam ispod haube i off-road. :D
 

Creliseth

New member
Pozdrav ljudi. Zovem se Stefan i zivim u Baricu. Ogroman sam ljubitelj automobila sa skrivenim farovima i trenutno lovim jedan takav! :D
 

Sale

New member
Pozdrav svima, ja sam Sale i nadam se da ću moći da dođem do korisnih informacija na ovom forumu, kao i da pomognem i doprinesem ako se pojavi neka tema u koju se razumem :)
 

kurgan999

New member
Pozdrav svima,
nov sam na forumu da se predstavim , milos iz nisa . nadam se da se prikljucim diskusijama i postavim takodje par pitanja posto sam u procesu kupovine novog automobila :)

vozim trenutno renault scenic :)

pozdrav svima
 

hrky

New member
Lijep pozdrav svima. Ja sam Hrvoje iz Hrvatske, a na ovaj forum sam se registrirao najviše zbog toga što kupujem novi auto, inače auti mi nisu najjače područje pa očekujem pomoć dobrih ljudi u tom segmentu.
 

Space

Starosedelac
Urednik
Dobro nam došao. Prečešljaj forum, vidi gde bi smestio svoje pitanje, pa da vidimo da li može da ti se pomogne.
 

ZoranDr

New member
Možda je i najbrze da dobijem ovde odgovor, elem menjao sam dihtung glave na Autu, tom prilikom sam morao skinuti alternator. Sada kada ga pokusavam vratiti, kad dodirujem kuciste motora sa kucistem alternatora stvaraju se varnice. Da li da se zabrinem ? Corsa c je u pitanju, 1.0, z10xe motor.
 
Vrh