Predstavite se

Life_racer

Car lover
Dragi članovi FORUMA AUTOMOBILI, posle čitanja pravila foruma na redu je da se predstavite. Bilo bi lepo da napišete kako se zovete, odakle dolazite i kako ste čuli za ovaj forum. Da bi se pravilno predstavili koristite ovu temu. Zabrane na polju veličine informacija koje želite da podelite sa nama nemamo, te slobodno napišite i memoare o sebi ako to želite. :)

Dobro došli!


 
Poslednja izmena od urednika:

Milos CTS

Moderator
Da se i predstavim Miloš Ilić iz Beograda, ljubitelj automobila malo više Japanskih nego drugih, a za forum sam čuo od Nemanje sa TcSa. Toliko za početak ;)
 

Space

Starosedelac
Urednik
Da se predstavim onda i ja. Moje ime je Marko Vezmar, i jedan sam od krivaca cele ideje oko AUTO REPUBLIKA FORUMA :D Volem sve na 4 točka, volem da čačkam sve ispod haube, da menjam lični opis svog ljubimca itd, eto toliko od mene :D
 

Space

Starosedelac
Urednik
Dobro došli ljudi :) Forum ima još mnogo prostora za pisanije, shodno tome slobodno zapnite. Još jednom dobro došli :)
 

Pranja

New member
Pozdrav, moja ime je Antonio. Iz Siska sam, i veliki sam obožavatelj korejskih i japanskih vozila te oldtimera
 

M_M

Active member
Miroslav iz Beograda, veliki ljubitelj četvorotočkaša... Trenutno dva u posedu, do nedavno bejahu tri... Da nije žene da me obuzda, bilo bi ih i više. ;)

Za forum čuh od Space-a. Biće pisanija, ne brinite...
 

Miskoni

New member
Miško iz BG-a, trenutno sam u ljubavi sa Alfama (i potrajaće), gotivim i Japance mada ne bežim ni od ostalih automobilčića koji imaju ono nešto. :)

Srećan vam početak rada i samo hrabro! :)
 

madmaxx

New member
Pozdrav svima. Zovem se Marjan,iz Beograda sam i volim da se informišem i da slušam pametne, nadamse da će ih ovde više biti. Od mene očekujte pitanja i potpitanja. A sve da bi i ja i drugi lakše došli do raznih informacija. Naravno, sve što znam, pouzdano, deliću sa vama.
E, da, zaboravih. Vozio sam sve i svašta i nemam neke preferencije. Jer odavno važi da je nabolji auto "službeni" auto, pa sve ostalo je nebitno :)
 
Poslednja izmena:

YUgisa

Member
Pozdrav svima koliko vas ima. Zovem se Slobodan i dolazim iz Subotice. Vozim Yuga 1.1EFI, ljubitelj sam Zastavinih vozila i modifikovanja auta, takodje sam administrator Zastava Foruma. ;)
 
Vrh