Potraga za alfom- oteta

elas

New member
Naslov je upecatljiv zbog broja pregleda...
auto nije otet ali je zamenjen za drugi i to je uradio nas kolega Semi,nije u mogucnosti da nadje kupca svoje alfe a poceo je da mu pravi probleme sa kaznama.Vlasnika zamenjenog automobila je kontaktirao i dobio odvratan odgovor jer ga je taj magarac ispalio,pa se sve svodi na to da je covek nekako prevarant.Nema nikakav papir i ugovor vec samo lepu rec da ce se sve resiti.Na TEL JE NEDOSTUPAN...


Alfu - 156 2.5 V6, metalik tamno plava, SD-040-OJ.

Skoro je vidjen u Kragujevcu gde je i prodata ali tad nije bilo potrage za njim.
Ko ima bilo koji info o njemu neka pise da spasimo kolegu problema jer se ne zna sta moze poremeceni um da sve napravi...u pisanju sam zakljucio da mu je to u neku ruku i zanat kupi,vozi,preproda a posle drugi neka vade oci sami sa sobom...
Izmeni poruku
 

M_M

Active member
Zgrozim se ovakvih priča, zato nikad, ali nikad ne prodajem/predajem auto bez legalno važećeg prenosa vlasništva - čak me i ovalšćenja ne interesuju, iako si pred sudom koliko-toliko zaštićen, ali ne pred policijskim kaznama sa kamera.
Tih 2.5% državi zaista nije baš toliko strašno da bih se upuštao u takve rizike i kasnije nerviranje, stres i ko zna kakve troškove.

Iskreno se nadam da će priča imati koliko-toliki happy end.
 

elas

New member
Nema nista...zeznuo se kad je menjao kola i ostalo samo na recima ali je proslo vec mnogo vremena i covek mu se ne javlja a kazne stizu.
 

Space

Starosedelac
Urednik
To je sad diskutabilno, kako je taj neko imao u planu da registruje auto na sebe? Bez ovlascenja, bez kupoprodajnog ugovora? Sta sad izmenjali su samo kola i pozdravili se. Milsim gde je bio mozak. Zamisli da se desio neki ozbiljan akt razbojnistva, auto na njemu, nije prijavio krađu, nema dokumentaciju za prodaju, ili ovlascenje za voznju drugog lica. Mislim u tom slučaju se sjebeo debelo. I jedan i drugi papir su validni na sudu, morao je to da uradi, bar jedan od ta dva.

Jurenje sad lika je besmisleno. Treba da ode u policiju i da kaže sta je uradio, i da ga oni jure da se resi dokumentacija, u suprotnom, placanje kazni moze da bude mala beba, u poređenju šta moze da se desi u medjuvremenu.

Policija i to je to!
 
Vrh