P: Ford Mondeo Mk1 Gbs oprema

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

Djole_Alfa

New member
Prodajem Ford Mondeo mk1 oprema gbs 1993..Vozilo je u dobrom stanju.U mom vlasnistvu je nekoliko godina,inace sam ga kupio od prvog vlasnika..Vozilo poseduje servisnu knjigu od prvog dana,i servisirano redovno u ford servicu,a ja sam nastavio sa servisima u ford Misa.Sve je evidentirano i z\apisano u servisnu knjigu,sa originalnim delovima.Mehanicki u dobrom stanju.Pre 5 dana stavljeni novi,set kvacila,leva i desna kugla,kocnice nosaci motora,servo letva je jedina stavljena polovna.Ulje i filter ulja zamenjeni.Originalno fordovo ulje sipano.Trap sredjen i centriran..Enterijer vozila je odlican.Nigde nista nije iscepano,poderano,sto se vidi i na prilozenim slikama.Svako dugme radi,prednji podizaci cb,klima do najsitnijeg detalja sve u potpunosti isparvno.Limarijski nigde truo.Na krovu se lak oljustio,i zadnji rub je malo poceo_Ogrebotine od gradske voznje.Vozilo je registrovano do 22.01.2016,poseduje kuku.Vozilo prodajem u vidjenom stanju.Cena nije fixna..1000 EURA

Djole_Alfa

New member
Hitna Prodaja..Cena Nije fiksna..Moze i zamena uz moju doplatu iskljucivo golf 4 ili passat b5,5 ford Mondeo 2000 godina Alfa Romeo 147 restailing ili neki drugi nemac...060 7444 047 ili 060-066-0060..

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh