Odlučili ste da budete Uber vozač? Ovo treba da znate

AUTOBLOGER

Moderator
<img src="http://www.automobili.rs/wp-content/uploads/2015/10/uber_3.jpg" /><p>Izvor: Polovniautomobili Autor: Dragan Romčević

Odlučili ste da postanete Uber vozač?

Kao prvo, treba da prođete bezbednosnu proveru, za koju ne znamo koliko bi bila detaljna kod nas. Konkretno, tu su razgovor, provera u policiji i slično. U Americi je bilo žalbi da provera nije dovoljno detaljna. i da ima i drugih manjkavosti.S obzirom na to da u Srbiji ima osoba sa desetinama krivičnih prijava i ni jednom presudom, koliko će potvrda iz policije značiti običnom građaninu?

Prošli ste proveru, šta je sledeće?

Ukoliko Uber uspe da uđe na tržište Srbije, sigurno će mnogi nezaposleni i zaposleni koji žele dodatni posao, pokušati da zarade nešto prevozeći putnike. Na prvi pogled deluje lako - stigne ti poruka na telefon, odeš na adresu, pokupiš putnika, odvezeš ga gde želi, a na račun samo kaplju pare.

Međutim, mnogi zaboravljaju da bi to radili sopstvenim automobilom, što donosi sledeće izazove:

Parkiranje - kada je u pitanju Beograd, parkiranje u užem centru može da bude veoma teško. Zato ostaje pitanje gde će Uber vozači uopšte čekati klijente. Taksisti imaju svoje taksi stanice na kojima mogu da budu po ceo dan i da ne ometaju saobraćaj.
...</p>[hr]Ceo tekst pročitajte na NA SAJTU AUTOMOBILI[/hr]
 
Vrh