Nov automobil od 18 000 EUR do 21 000 EUR

Space

Starosedelac
Urednik
Čisto da "zakotrljamo diskusiju" kako bi neki novi član utrošio manje vremena za odluku pri kupovini novog automobila. Naslov jasan, a sad ostaje da se vidi koji je Vaš predlog i kako Vi razmišljate?
 

Space

Starosedelac
Urednik
Mislim da je u ovom segmentu neprikosnovena Mazda 3 CD150 sa 2.2 dizel motor i 150KS. Malo pre sam čitao nekoliko review-a i po svemu sudeći pun je pogodak.





[video=youtube;fixyedAZnBI]http://www.youtube.com/watch?v=fixyedAZnBI[/video]
 

Space

Starosedelac
Urednik
Imaju i verzije sa benziskim motorima dosta jeftinije. Ali paket opreme, kako izgleda, a po svemu sudeći kako se i ponaša u vožnji pun pogodak.
 

M_M

Active member
Za 21000e možeš kupiti Mazdu3 2.2d samo u najskrominioj, challenge opremi (npr nema led dnevan svetla, nema parking senzore itd). Pritom skupa registracija (oko 700e)...

A za iste pare Oktavija 2.0TDI u najvišooj opremi... Prostranija, prtljažnik 600L naspram 419L, jeftinija za registraciju, možda nema toliko šmeka koliko Mazda3, ali kao porodični auto mislim da je bolja ako se racionalno razmišlja. Čak i prodajna vrednost nakon nekoliko godina je sigurno na strani Oktavije... E ako se ide srcem, Mazda je tu verovatno favorit, uzbudljivija je moram priznati... Sve zavisi kako se gleda, hoćeš "li da se ženiš" ili samo devojku? ;)
 

Space

Starosedelac
Urednik
M_M spomenuo, ali evo i ovde da dodam siguran best buy u svom segmentu. Odličan na testovima, odličan gledano za ono što dobiješ za uložen novac - Hyundai Tucson.





 

M_M

Active member
Slažem se za novog Tucsona, obavezno uzeti u uži izbor u zakazati probnu vožnju ukoliko gađate ovu klasu vozila...
 
Vrh