• Kako postati korisnik?

  * Nakon registracije da bi postavljali teme neophodno je se prvo predstavite i nakon 1 sat moćićete da se raspisujete do mile volje: PREDSTAVI SE
  * Da bi postali punopravni AR korisnik neophodno je da imate 100 postova kao i minimum mesec dana staža sa kojima dobijate neke benefite.
  * Nemojte koristi više naloga, u suprotnom bićete banovani.
  * Dimenzije avatara su ograničene: 150x150 pixela ili pak 50Kb.
  * Dozvoljeni su animirani avatari.
  * Nisu dozvoljeni linkovi u potpisima
  * Sve svoje postove koje napišete zadržava forum, stoga pazite šta pišete, jer jednom kad nešto napišete to se ne skida sa foruma, sem ako nije u skladu sa pravilima foruma.

  Osnovna pravila komunikacije

  * Na AR forumu strogo je zabranjeno korišćene ružnih reči. šta to konkretno znači? Psovke, nedolično ponašane uz upotrebu istih biće momentalno sankcionisano bez ikakve prvobitne opomene, neka vam ovo bude jedino upozorenje.
  * U skladu sa prethodnom tačkom, zabranjeno je vređanje drugih članova foruma na bilo kojoj osnovi. Pod vređanjem se podrazumeva i ismevanje drugih korisnika zbog njihovog neznanja, neobaveštenosti i slično. Isto tako pošto je naš forum internacionalnog tipa, vređanje na nacionalnoj osnovi biće najstrožije sankcionisano, te i razna nacionalno-verska obeležja u postovima, potpisu, avataru biće najstrožije kažnjena.
  * Koristite se gramatičkim i pravopisnim pravilima svog maternjeg jezika. Nemojte koristiti znakove uzvika, ili slične znakove kad nije potrebno, jer u tom slučaju smatraćemo da vičete, a u našoj kući toga svakako neće biti.
  * Koristiti isključivo latinično pismo!
  * Ako ste u diskusiji koja iziskuje argumente, trudite se uvek da imate neki argument u rukavu, te nemojte pričati napamet.
  * Ukoliko pak prenosite tuđe mišljenje, navedite izvor i ukoliko je moguće link.
  * Svako van tematsko diskutovanje obavljajte preko pm-a.
  * Radi preglednosti foruma nemojte citirati post iznad svog.

  Šta je još strogo zabranjeno?

  * prijavljivanje pod tuđim nadimkom
  * korišćenje više različitih nadimaka
  * postavljanje ilustracija koje nemaju veze sa temom diskusije
  * otvaranje tema o drugim učesnicima Foruma
  * otvaranje tema koje nisu u vezi sa određenim forumom
  * otvaranje već otvorenih tema, jer će biti zaključane ili izbrisane
  * objavljivanje privatne komunikacije, osim uz saglasnost svih strana koje učestvuju u prepisci ometanje normalnog rada Foruma
  * Zabranjeno je postavljati teme koje nisu tematskog sadržaja sem ako niste u AR CAFFE K pod forumu.
  * Zabranjeno je dupliranje tema, stoga obavezno upotrebite pretragu pre postavljenja tema.
  * Postavljenje iste teme na više mesta je zabranjeno, a korisnik će biti opomenut ako to uradi.
  * Piraterija je strogo zabranjena. To znači da je zabranjeno traženje i objavljivanje warez adresa, krekova, keygen programčića, serijskih brojeva i drugog nelegalnog materijala.
  * Strogo je zabranjeno pokretati teme o politici, veri, rasizmu i ostalim stvarima koje bi mogle izazvati rasprave.
  * Strogo je zabranjeno reklamiranje drugih sajtova u potpisu ili kroz postovanje, TE U KOLIKOIMATE POTREBU ZA TIM MOLIMO VAS KONTAKTIRATE ADMINISTRACIJU FORUMA

  Kontakt sa administracijom

  * Ako ste naišli na problem sa radom sajta ili foruma obavezno KONTAKTIRAJTE ADMINISTRACIJU
  * U koliko primetite problematičnog usera tj. post obavezno ga prijavite moderatorima, tako što ćete prijaviti post sa obrazloženjem prijave.
  * Ako je neko greškom postavio temu na pogrešnom mestu, obavezno prijavite nekom od dostupnih moderatora kako bi tema bila prebačena na pravo mesto.
  * Žalbe na razne stvari su stvar između vas i administracije i zato ih treba upućivati direktno administratorima na PM ili mail nikako preko foruma.
  * Svaka rasprava sa moderatom javno ili putem PM-a biće sankcionisana banom

  VAŠ AUTO REPUBLIKA TIM!

Nov automobil od 18 000 EUR do 21 000 EUR

Space

Starosedelac
Urednik
Čisto da "zakotrljamo diskusiju" kako bi neki novi član utrošio manje vremena za odluku pri kupovini novog automobila. Naslov jasan, a sad ostaje da se vidi koji je Vaš predlog i kako Vi razmišljate?
 

Space

Starosedelac
Urednik
Mislim da je u ovom segmentu neprikosnovena Mazda 3 CD150 sa 2.2 dizel motor i 150KS. Malo pre sam čitao nekoliko review-a i po svemu sudeći pun je pogodak.

[video=youtube;fixyedAZnBI]http://www.youtube.com/watch?v=fixyedAZnBI[/video]
 

Space

Starosedelac
Urednik
Imaju i verzije sa benziskim motorima dosta jeftinije. Ali paket opreme, kako izgleda, a po svemu sudeći kako se i ponaša u vožnji pun pogodak.
 

M_M

Active member
Za 21000e možeš kupiti Mazdu3 2.2d samo u najskrominioj, challenge opremi (npr nema led dnevan svetla, nema parking senzore itd). Pritom skupa registracija (oko 700e)...

A za iste pare Oktavija 2.0TDI u najvišooj opremi... Prostranija, prtljažnik 600L naspram 419L, jeftinija za registraciju, možda nema toliko šmeka koliko Mazda3, ali kao porodični auto mislim da je bolja ako se racionalno razmišlja. Čak i prodajna vrednost nakon nekoliko godina je sigurno na strani Oktavije... E ako se ide srcem, Mazda je tu verovatno favorit, uzbudljivija je moram priznati... Sve zavisi kako se gleda, hoćeš "li da se ženiš" ili samo devojku? ;)
 

Space

Starosedelac
Urednik
M_M spomenuo, ali evo i ovde da dodam siguran best buy u svom segmentu. Odličan na testovima, odličan gledano za ono što dobiješ za uložen novac - Hyundai Tucson.

 

M_M

Active member
Slažem se za novog Tucsona, obavezno uzeti u uži izbor u zakazati probnu vožnju ukoliko gađate ovu klasu vozila...
 
Vrh