Kako preći automobilom 2.095 kilometara za svega 5 EVRA

AUTOBLOGER

Moderator
<img src="http://www.automobili.rs/wp-content/uploads/2015/05/tesla.jpg" /><p>

Električni automobili u Srbiji će biti dugo vremena nemoguća mislima, jednostavno iz više razloga, tj. nemanja jasnog plana gde bi trebali da budu centri za punjenje baterija, stimulacije države za ovakvim i njima sličnim rešenjima itd.Bilo kako bilo, u Engleskoj priča oko ovih vozila uzima maha, a naša vest vezana je za Robert Lajvlin-a iz emisije Fully Charged koji je odlučio da pređe 2.095 kilometara u Tesla \"Model S P85\" automobilu. Pomenuti gospodin prešao je put od Osla do Londona i veoma kreativno objasnio koliko je isplativo korišćenje ovakvih automobila, jer je njemu za ceo ovaj put bilo potrebno svega 5 evra.
...</p>[hr]Ceo tekst pročitajte na SAJTU AUTOMOBILI[/hr]
 

Space

Starosedelac
Urednik
Kod nas je to daleko više, verujem da se isplati za nekih 4-5 godina korišćenja, ali onda dođe zamena baterija, a to koliko košta hmmm nisma pametan. Da je jeftiniji nekih 30% ne bi mogli da proizvedu koliko bi prodavali :D
 

YUgisa

Member
[video=youtube;RWQ-dnpplaA]https://www.youtube.com/watch?v=RWQ-dnpplaA&feature=youtu.be[/video]

;)
 

Rapture

New member
Tesla S 70D je 75k, ali su ju oglašavali sa smanjenom cijenom za onoliko koliko procjenjuju da ćeš uštedit. Naravno, prava cijena, jači model + oprema i cijena skoči drastično.
uploadfromtaptalk1431169263624.jpg
 
Vrh