Interesantni oglasi - automobili

M_M

Active member
Za oldtajmere ne važe klasični limiti za registraciju, ali ono 79k evra...hm... Shvatam da je ovo unikat, ali možda bih ipak pre novi GT-R, veliko bre ovo za parkiranje :)
 

Joca

Moderator
Lada kombat 115.000 €
Lada Kombat totalno blindiran auto, može izdržati udar rucnog bacača (zolja, osa) obični metkovi joj ne mogu ništa. Obložena je legurom titanijuma debljine 6cm, dodatno ojačana na patosu. Stakla su debljine 16 cm i neprobojna su takođe. Vozilo je na hibridni pogon, Radijus kretanja samo na baterije je oko 400km. Benzina troši oko 18 litara. Može se kretati i pod vodom ima sopstvene zalihe kiseonika i vakumski je zatvorena. Auto je na BG table i registrovan. Vozim ga jako retko auto sam dobio na poklon od tasta koji je jedan od suvlasnika firme koja ih proizvodi u Rusiji za specijalne potrebe Ruskih službi. Ja sam običan čovek i ovaj auto meni služi samo da idem na svadbe i vozim mladence i to samo prijatelje inače vozim bmw'-a 318 iz 1993 godine i nisam nafuran na ovako nešto (ovo govorim samo zbog raloga prodaje ako nekog zanima) Auto je u besprekornom stanju. Za sve informacije pozovite ali samo ozbiljni, nemam nameru da objašnjavam cirkuzantima kakav je i šta je ovaj auto. Kome treba ovako nešto BOLJI NA SVETU NE POSTOJI!!!!!!


http://www.polovniautomobili.com/putnicka-vozila/6174157/lada-kombat
 
Poslednja izmena:

M_M

Active member
Ovo se sigurno ne može registrovati, dakle ni legalno voziti po putevima. Pitam se kako je uopšte došao u Srbiju, ako je uopšte tu, i kako je onda prešao tih 98000km tako neregistrovan.

I nema šanse da troši samo 18L/100km... Sa tom blindom mora imati barem 3500-4000kg. 6200ccm i skoro 600ks i pride i 4x4, dakle ispod 25-30L/100km ne može makar i kao hibrid.

A tek ovo da je vakuumski zatvorena i da ide i pod vodom... Ma hajde, motor verovatno umesto vazduha takođe može usisati vodu i sagorevati, verovatno onaj vazduh iz kabine... Da li ste svesni koliko kiseonika je potrebno u minuti za sagorevanje goriva?
 
Poslednja izmena:
Vrh