DZVINI & Toyota Corolla TS '02. :cool:

dzvini

Member
Konačno preuzeti tapacirunzi. Najbitnije je da sam prezadovoljan izgledom. Neki prvobitni plan je bio da se sve odradi što sličnije fabričkom. Tako je prvo i urađeno nebo. Posle mi se dopao materijal poput alkantare pa sam hteo da uradim i nebo i stubove istim materijalom kao i stranice. Pošto se sve to odužilo sa menjanjem ideja, planova i samim radom majstora, odustao sam od skroz crnog enterijera za sada. Znači nebo je sada u približno istoj boji fabričkoj tj. boji stubova koji su ostali skroz nepromenjeni, samo sam ih dobro oprao...Centralna konzola i stranice presvučene imitacijom alkantare/prevrnute kože i prošivene crvenim koncem...

Ostalo je da mi završe suncobrane u istoj boji kao i nebo. Ako budem baš dokon i imao snage da ponovo sve skidam, možda ću jednog dana i odraditi sve u ovom crnom materijalu :)
 
Poslednja izmena:

dzvini

Member
Zamenjene dve starije zimske gume, već im je 10 godina bilo, sada neka ih cepa Savke :)

Izabrao Tigar zbog cene od 50€ po komadu...

 

dzvini

Member
Konačno sam okupio sve fotke felni koje sam probao/vozio/posedovao u proteklih 7 i po godina koliko imam Korolu :)

15"


16"


17"18"
 

dzvini

Member
Nastavak o enterijeru... od pre mesec dana ipak su i nebo, stubovi i suncobrani dobili isti materijal, sad još da smislim kako plastike da lepo ofarbam a da se ne gule :)

 

dzvini

Member
A isto tako pre par nedelja kupih i ove Work XT7 7,5x18" et42, stavio sam distancere napred 10mm i nazad 15mm, zadovoljan sam izgledom skroz...

Odradjeno i malo osvezavanje motora pre nekoliko dana, nova vodena pumpa, pk kaiš, termostat, dihtunzi poklopca glave, poklopca lanca, dihtung vodene pumpe, semering radilice, španer i roler kaiša, antifriz, ulje, filteri...a ostalo je samo provereno i izgleda sjajno za svoje godine i kilometre pa nije bilo potrebe dalje čačkati. Ja prezadovoljan :) 
Vrh