Dobrodošli

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

Life_racer

Car lover
Koristim priliku da u ime celog tima poželim dobrodošlicu svim novim članovima. 1. Oktobra 2013-te službeno je počeo sa radom FORUM AUTOMOBILI. Naša misija je da obezbedimo mesto za sve one ljude koji su voljni da razmenjuju znanje, ljubav i strast prema automobilima i automobilskoj industriji. Želimo da olakšamo put svima onima koji se tek upoznaju sa automobilskim tehnologijama, i svima onima koju su već na tom putu.

Pre započinjanja diskusije neophodno je da:
- Pročitate pravila foruma: LINK
- Predstavite se: LINK
- Pogledate obaveštenja foruma: LINK
 

Space

Starosedelac
Urednik
Zašto baš FORUM AUTOMOBILI i po čemu se to mi razlikujemo od ostalih?

Ideja oko osnivanja foruma AUTOMOBILI nastala je nakon nekoliko dugih razgovora zaljubljenika u automobile, na temu rada i načina komunikacije sa korisnicima ostalih već odavno prisutnih auto foruma kod nas. Realno skoro svaki auto brend poseduje svoj klub, skoro u svim zemljama Zapadnog Balkana, naš region poseduje i dosta foruma koji se bave auto industrijom uopšteno. Međutim koja je svrha postojanja onda našeg foruma? Svakodnevne diskusije oko popravki, rešavanja najbanalnijih problema, pa sve do ozbiljnih problema koje na kraju niko nije mogao da reši, jednostavne takve diskusije su svakodnevnica i ima ih sve više, međutim da li je to loše i da li naš forum treba da preraste u forum koji samo rešava probleme? Naravno da ne! Tek registrovan član koji bi došao na forum na žalost ne bi se nikad vraćao po rešenom problemu za koji je tražio pomoć na nekom od foruma. Sa druge strane ovaj sindrom prisutan je na gotovo svim forumima, gde blagu prednost imaju naši prijatelji sa klupskih foruma, gde korisnik jednostavno dolazi na forum iz ljubavi prema brendu i njegovoj istoriji, a ne samo da bi rešio problem i nikad potom ne bi se vratio.

Drugi problem se ogleda u tome da je većina velikih auto foruma razbijena na klubske forume, i jednostavno bi ljudi odlazili sa tih velikih foruma da bi se pridružili istomišljenicima koji veličaju neki od brendova. Međutim koja je svrha postojanja našeg foruma?

Uvidevši sve to došli smo na ideju da osnujemo forum, a kasnije na Vaš zahtev i klub, koji će obezbediti mesto svima zaljubljenicima u automobilizam da slobodno i nesmetano kažu šta imaju o svakom automobilu. Gde će Alfisa u korak sa Seatovcem moći da komentariše obe strane, bez svađe sa podjednakom željom da razmene iskustva. Želja nam je da FORUM AUTOMOBILI bude mesto istinskih ljubitelja automobila, koji će po registraciji da se vrate na forum, iz razloga što će biti sa ljudima koji dele isti stav – da jednostavno auto nije samo prevozno sredstvo. Želimo da članovi drugih klubova takođe osete klupsku atmosferu na ovome forumu, pa da se na prvom skupu koji budemo organizovali nađu za istim stolom Fiatovac i Vagenovac, a sve to u želji da stvorimo atmosferu u kojoj je ljubav prema automobilima iznad svega.

Naša misija je da obezbedimo mesto za sve one ljude koji su voljni da razmenjuju znanje, ljubav i strast prema automobilima i automobilskoj industriji. Želimo da olakšamo put svima onima koji se tek upoznaju sa automobilskim tehnologijama, i svima onima koju su već na tom putu.

Veoma je jednostavno! Ciljna grupa su ljubitelji automobila, sa te strane forum će se baviti svim stvarima vezanim za auto industriju. Sitne poprave i diskusije bazirane na redovnim servisima i sličnim jednostavnim upitima koje svaki forumaš verovatno već zna unapred, neće biti fokus našeg foruma. Pomoć oko aftermarket upgrade-a i održavanja, styling i ulepšavanje, poboljšanje performansi motora, diskusije o novitetima, novim i starim tehnologijama, zakonima u saobraćaju i na kraju predstavljanju automobila naših članova i diskusija bazirana na tome biće glavni i osnovni fokusi. Jednostavno FORUM AUTOMOBILI je mesto za sve one, još jednom, kojima automobil nije samo prevozno sredstvo, AUTO REPEPUBLIKA je mesto ljubitelja automobila svih brendova. Da li ste želeli takvo mesto? Ako jeste, obezbedićemo ga za vas!

DOBRO NAM DOŠLI!
 
Poslednja izmena od urednika:

Space

Starosedelac
Urednik
Iskreno ne mogu sve poruke da pročitam, dnevno se izbaci 500 poruka. Neka je živa AUTO REPUBLIKA :pivo
 

Joca

Moderator
Zamisao foruma je fantastična! Kad god sam menjao marku vozila, morao sam i forum.
Svaka čast!

from Tapatalk
 

Space

Starosedelac
Urednik
To i jeste poenta, sad koji god auto uzmeš uvek sa istom ekipim mozes da podeliš svoja zapažanja i ljubav prema drugom autu, ko zna mozda Joca nekad ne bude vozio Alfu hehehehe. :sat:
 
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh