Chat 24/7/53

Mia Ternurita

New member
Pa koliki je to skakavac bio Bog te Mazo?Ko Divlje prase..:RpS_biggrin:.Jel si sigurna da je to bio skakavac?:vicevi
Dobro jutro!Sigurna jesam jer znam kako izgledaju ta čuda.Volim ih ovako,ali u svojoj blizini nikako:usisivac...
Sta da vam kažem Djole...Kad bi ste znali kakva je peripetija nastala za pauka koji se prosetao kuhinjiskim stolom:D
 

Space

Starosedelac
Urednik
Drugari, napisah u mojoj temi, treba mi neko za pakovanje prednjeg i zadnjeg branika na Novom Beogradu, Stefan sa NBG-a traži 200EUR, ostao sam blago zabezeknut.
 

Djole_Alfa

New member
Ma nemoj mi persirati..opušteno.Joci persiraj.On je već ozbiljan član.:)

Sent from my HTC Wildfire S A510e using Tapatalk 2
 

Mia Ternurita

New member
Ehem...svi smo zakljucili da sam ja ovde najozbiljnija moliću lepo.Tek da vidite kako se uozbiljim kad jurim skakavce po sobi...IH!:D
 

gruigor

Moderator
Dobra veče, nije valjda dalje tražio belaja :(
Nego što me poštar izgotivi, donese od komunalne sličicu i prijavu za parkiranje na trotoaru iako to nije trotoar. Nema veze ni za to ima znak na cesti da je zabranjeno zaustavljanje i parkiranje a ni oni nisu još tu iscrtali linije, nego me nervira to što mi je nepismeni jarac napisao prijavu za pogrešan prekršaj. Umjesto za parkiranje na trotoaru napisao članove zakona za nedozvoljenu vožnju teretnog vozila u ulici u kojoj je zabranjen saobraćaj takvim vozilima. I još je uslikao auto tako da se nevidi dokle je trotoar i da li sam uopšte napravio prekršaj. :RpS_cursing:
 

Mia Ternurita

New member
Dobro veče.Jel ovde neko vozi aveo-a ?:) Takođe sam htela da pitam nešto sitno pošto me buni...Šta je pravilno:Shevrolet ili chevrolet?Vidim da se na nekim mestima različito piše,pa me interesuje ima li nečega u vezi toga?Joco,ja sam bila na profilnoj strani Biohazard-a.Šta se desilo?:RpS_blink:
 
Vrh