Chat 24/7/53

gruigor

Moderator
Ajd ovi tatini sinovi da se ne bune dobićete bananu :RpS_razz:
Šalim se ;)

Nema nikakve veze ko je koje godište, ako ima interesovanje za automobilima može se učlaniti i diskutovati sa drugim članovima na tu temu. Ako nešto ne zna naučiće, ovo i jeste mjesto za to, naravno da podijeli svoja mišljenja i iskustva sa drugima, ako ih nema može iz tuđih nešto naučiti (da li iz tuđih grešaka ili uspjeha).

A gosn budući doktor se naljutio zato što nismo imali dovoljno poštovanja prema njemu, nije mogao da posluša nekoga, ni šalu ni kritiku pa okolo sad priča da smo ga vrijeđali, kao i mnogi koji opet pričaju svašta protiv foruma a krišom čitaju i izigravaju nešto na drugim lokacijama :igranje
 

Rapture

New member
Hahah pa kud baš bananu :D
Iskustva nemam i tu sam da naučim i da to primjenim na svog Coupea :)

A Biohazard iliti Filip, koliko se sjećam bila je kratka rasprava u njegovoj temi photo kontenjer, nakon koje je otišao.
 

Space

Starosedelac
Urednik
Na forumu ima bas podosta momaka koji svojim diskusijama nikad ne bi mogli da "pokazu" koliko imaju godina. Shodno tome meni je zao sto je otisao jer je imao sta da napise, ne o automobila, ali opet bilo je prostora za dosta toga.
 

gruigor

Moderator
Mene to ne dotiče ni naj manje, šta više volim kad pričaju kojesvaštarije, a kad kažeš nekome da on napravi nešto tako pa da vidiš koliko će izdržati ućuti se. Ista stvar se dešava u zadnje dvije godine sa organizovanjem STREET RACE-a svi pljuju po organizatorima a niko se ne bi usudio da tako nešto organizuje.

Nego da idemo mi dalje

Onaj osjećaj kad se nađeš na pravom mjestu u krivo vrijeme :menjac:

 

Mia Ternurita

New member
Ovde se slobodno piše , tj. četuje?
95 strana je zaista mnogo za listanje, ali sam pročitala skorašnje komentare.Ja imam 17 godina ali ne znam zasto bih bila neozbiljno shvaćena kao što su na primer navela dva člana u prethodnim kometarima.Takođe ne mislim da je to praksa na svim forumima i uopšte u društvu .Naime,ja mislim da osoba sama gradi sliku o sebi i to je ono što odlučuje o tome da li će biti shvaćena i prihvaćena kao ozbiljna ili neozbiljna.Ne znam o čemu se diskutovalo pre ovoga , ali u svetlu skorašnjih komentara,ovo bi bio moj odgovor.
 
Poslednja izmena:

Rapture

New member
Slažem se ali činjenica je da ljudi promijene mišljenje nakon što se sazna godište. Sve dok to mišljenje nije loše, nema problema :)

Ali dosta o tome, evo jedna za Shone-ta :D
ImageUploadedByTapatalk1389590684.498668.jpg
 

Shone STI

Moderator
Ooo moram da nadjem ja svoje sloke sa spojlerom.
I ja sam slabo spavao ali mora da se radi sreca pa ne moram rano :p

Sent from my GT-N7000 using Tapatalk
 

Rapture

New member
Meni danas krenila škola, sad se treba priviknit opet na to... ali sva sreća, čak sam i dobro spavao sinoć :D
 

gruigor

Moderator
Dobro jutro :D
Srećno u novom polugodištu vama školarcima, a ja ode dežurati na ispitu, da vidim znaju li oni studenti šta napisati :p

Послато са GT-I9300 користећи Тапаталк 4
 

Space

Starosedelac
Urednik
Dobar dan, ni mene san nije držao nešto, jedva sam ustao jutros. :) Ali danas u nove radne pobede, mora se :)
 

Rapture

New member
Tako je, bit će gusto, krećem polagat i pripremat se za maturu, i još maturalni rad napisat... sretno mi bilo :D
 

Milos CTS

Moderator


Pored NIN-ove nagrade i Dobričinog venca, najveću pažnju javnosti ove godine privukla je nagrada našeg eminentnog automobilskog bloga, koji čak drugi put bira bud3 automobil godine. A zašto je tako? Jednostavno, bud3 automobil godine nije najbolji u svojoj klasi, niti se pokazao najbolje na testu severnog petla i južnog slona. Ne, bud3 automobil godine je onaj auto koji je zalepio vašu vilicu za pod, onaj koji je ispunio dečačke snove svog vlasnika, onaj automobil koji je izazvao najviše emocija… A mi samo takve i imamo! Dame i gospodo, deset najposećenijih automobila u 2013. godini, hronološki raspoređenih, čeka vaš glas. Glasaj, pa da podelimo plakete i pakete. Glasačko mesto će biti otvoreno tačno nedelju dana!

Izbor za automobil godine 2013/
 
Poslednja izmena od urednika:

Mia Ternurita

New member
Na vi idem iz postovanja.Navikla sam tako,ali ako ti hoces na ''ti''...
Mi smo sva sreća dobili još jednu nedelju raspusta...Kad se setim koliko kratak je bio prošlogodišnji zimski,ovaj je dobro dosao.Još da prođe i Srpska nova godina,pa onda i ja počinjem da se spremam za sledeću nedelju.
 
Vrh