CARS MEANING OF LIFE - AUDI TT project

gruigor

Moderator
Nekidan mi drugar pokazuje na facebooku tt crni sa crvenim felugama kaže gledaj šminke
Reko to je mogao samo jedan lik iz Uba srediti, al nikako da uhvatim vremena da uđem na forum da potvrdim svoju tvrdnju :)
Sperio si ga svaka čast, baš opasno izgleda.
Motorni prostor mi se posebnk sviđa [emoji7]

Послато са SM-G955F уз помоћ Тапатока
 

Space

Starosedelac
Urednik
hehehe Šta da ti kažem kad imam nekako čudan dizajnerski pogled na ove stvari :D
 

Space

Starosedelac
Urednik
Baš me nije bilo dugo, pa shodno tome isprike zbog pisanja ovog kasnog posta. Auto je gotov, tj. bio je do pre 20 dana, pa se ponovo bacismo na posao. Naime, auto je izbacio 310HP na točku. Te smo uradili i prve testove na Navaku.

Kupljene su nove Bola felne i montirane nove Toyo R888R R19 gume

Potom je montiran i rolbar

Evo i nekoliko slika sa Navaka. Izvozali smo 5 krugova, gde je otišlo kvačilo na žalost, i napravismo treće najbolje vreme sa prednjom vučom od plus 50 automobila taj dan. 

Space

Starosedelac
Urednik
Za dodatno hlađenje motora ugrađen je Aquamist (WMI) kompanije Torqbyte, model oznake CMS-LT, gde se praćenje svih podešavanja nadzire preko aplikacije mobilnog telefona, ili naprednog podešavana preko laptopa, potpuno bežično. Sa sigurnošću mogu da stojim iza toga da je ovo najnapredniji WMI sistem koji može da se kupi (može da gura više od dve pumpe istovremeno i ko zna koliko dizni :)).

Za gorivo smo ugradili TTRS pumpu niskog pritiska koju kontroliše Torqbyte napredni PM3 kontroler sa Torqbyte J538 modulom (koji menja fabrički plavi modul, poznat po bagovitom radu). Sistem je podešen da sa što manjom potrošnjom goriva daje maksimalne performanse, bez pregrevanja pume.No da se vratim na problem. Kako nam je kvačilo otišlo taj kobni dan prošlog meseca, odlučio sam se na najekstremniji upgrade setup, kako se ovo ne bi ponovilo. Naime pored kvačila, temperature motora su konstanto bile između 90-95C, pa smo i to morali da rešimo.
Naime, zamenjen je semering radilice sportskim zamenskim modelom kompanije iABED (ovo više zbog curenja ulja kod fabričkog semeringa kad dođe do dinamične vožnje, a odmah potom i visokih temperatura).E sad, danas smo uradili sledeće, naime unapređeno je DQ250 FWD kvačilo sa onim koje trpi i do 700Nm.U DSG DQ250 menjač je ugrađen Quaife LSD (zaključan diferencijal). Ovo će svakako da poboljša upravljivost vozila, a i jednim malim delom skratiće kočenje.Da bi dodatno rashladili motor, ugradili smo iABED eksterno hlađenje ulja motora čiji radijator iliti hladnjak smo smestili na desnu suvozačevu usisnu stranu branika. I zamenjen je hladnjak motora sa sportskim modelom.

Potom je dodato i eksterno hlađenje ulja DSG DQ250 menjača, čiji smo hladnjak smestili na levu suvozačevu usisnu stranu branika.

Bilo je tu još par izmena, tj. zamenili smo kočioni cilindar sa novim sa TTRS-a, sve kočione linije, kočionu tečnost, DS3000 pločice, Motul 300V ulje i još dosta toga. Auto je presvučen iznutra ceo alkantarom. :) Sledi update :)
 

Space

Starosedelac
Urednik
Da li se sećate TV serijala „Pimp my ride“? Ako je odgovor potvrdan, onda bi trebali da pogledate film o ovom projektu koji smo nazvali „CARS – MEANING OF LIFE“ kojeg zvanično puštao u FILM formi od 25min, 22-og APRILA 2019te. Naša priča počinje u Beogradu pre više od godinu dana, kada smo odlučili da od AUDI TT automobila napravimo ultimativni trkački automobil sa skoro duplo više snage nego što je fabrika propisala, koji će imati šta da pokaže na stazi, ali i van nje.
Ukoliko želite da pogledajte naš film, pogledajte trailer ispod i zapratite našu YouTube stranicu (zapratite jer ste se i gluplje stvari zapraćivali, ALI REALNO) :D

[video=youtube_share;rT_Uww4OWHQ]https://youtu.be/rT_Uww4OWHQ[/video]


https://youtu.be/rT_Uww4OWHQ
https://youtu.be/rT_Uww4OWHQ
https://youtu.be/rT_Uww4OWHQ
 

Veritas1389

Member
Brate znači šta reći, gledam film i ježim se. Brutalno dobro odrađen posao. Kapa dole za majstore.
A tebi zavidim što imaš tako brutalno dobru igračku :D
 

Space

Starosedelac
Urednik
Nije kod mene :D, radi se još jedan upgrade, kuje se ceo motor, i radi upgrade uljne pumpe :)
 
Vrh