Bolji od Tesle, stari Lincoln ima vrata koja nestaju! [Video]

AUTOBLOGER

Moderator


Iako smo malo ranije tvrdili kako Tesla X ima najbolji sistem za otvaranje vrata, američka kompanija Jatech svojevremeno je predstavila još interesantnija i praktičnija vrata koja se uvlače u pod Lincoln modelu iz devedesetih godina. Nažalost, i pored sve praktičnosti ovog sistema u to vreme koncept je bio isuviše komplikovan, skup i težak za ugradnju i nikada nije zaživeo. Takođe, problem je nastajao i ukoliko se automobil ošteti ili nađe u sudaru. Ipak, ukoliko želite da vidite kako izgleda kada vam vrata automobila nestaju u trenutku, video se nalazi ispod.

...

[HR][/HR]Ceo tekst pročitajte na NA SAJTU AUTOMOBILI
 

M_M

Active member
Ne bih rekao nepraktična, čak štaviše, deluju prilično praktična, ali se pitam koliko su dugotrajna i skupa, i koje kompromise nose sa sobom...
 

elas

New member
Glesdao sam davno ovaj model...i tad sam razmisljao kao bi se vrata otvorila prilikom i malog udara i deformacije istih.Poremetila bi se konstrukcija klizaca i sina tako da vrata ne bi mogla da se uvuku u pod.Izlaz i kola samo kroz prozor.Mislim da su jako kompleksna i u normalnoj eksploataciji totalno neprakticna.
 
Vrh