Kupljen i dovežen danas iz Zagreba. Auto je u dobrom stanju, samo su volan i mjenjač u lošijem stanju. Ostalo nemam zamjerke. Hrđe nema, mašina radi perfektno. Evo slika na brzinu, kasnije više.
Hvala Joca
Filipe ne bi ja prešao na njega da nema kretenskog zakona (ogranilen na 80kW do 24.te god.), ali kad već moram, onda reko da uzmem nešto dobro.
E sad, malo više o autu. 1997. godište, 1.6 benzin, 77kW, prešao 196000 (dokazano), gaaražiran, prva boja, drugi vlasnik (ja treći). Kod tog vlasnika je 8 godina i prelazio je svake god oko 10000.
Evo još dvije slike, idem sad još poslikat detaljnije.
To je malo ozbiljnija radnja (čitaj skuplja ) pa nisam ni stavio na listu ali su mi na umu Svakako da bi legli ali još nije sigurno koliko će dugo auto biti kod mene pa ne želim previše uložiti u njega.
Zato kažem ali ništa nije sigurno. Ko zna, možda ukinu ograničenje snage iduće godine pa se vratim na Coupe ako se ne poda do tada. Ali da ću se pozabavit sa E36, to je sigurno
Ma jok mjenjati, ja samo kažem da bi dobro stajali, a ovakav kakav je tvoj ja bi samo našao lonac sa 2 cijevi i ama baš ništa ne bi dirao, znaš kad mi se ovakav baš sviđa alcevi