Alfa Romeo vikend 2015

genca

New member
"Cuore Sportivo Serbia" Vas poziva na Alfa Romeo Weekend 2015, treci višednevni internacionalni skup ljubitelja i vlasnika Alfa Romeo vozila koji će se održati u Srbiji.Drago nam je što smo u mogućnosti da Vas pozovemo na tradicionalni "Alfa Romeo Weekend 2015", koji će se održati 15,16 i 17 maja 2015. godine u Kladovu.Svi mi koje povezuje ista strast, strast koju je u nama probudio Alfa Romeo, bili bismo počastvovani da svojim prisustvom uveličate Alfa Romeo Weekend 2015, jer budimo iskreni, svi mi volimo da se družimo i da pričamo o našim limenim ljubimcima, ali ipak najviše volimo da ih vozimo. Baš iz tog razloga biće organizovane grupne vožnje i druge aktivnosti, kako bi ovo druženje proteklo baš onako kako najviše volimo!
Satnica i program skupa, kao i svi detalji o smeštaju, biće objavljeni uskoro.
Pozdrav
 

genca

New member
Svi ste dobrodosli. Smestaj ce biti u potpuno renoviranom hotelu Djerdap. Nadamo se da ce biti tri dana fantasticnog druzenja.
 

genca

New member
Smestaj u hotelu je obezbedjen i cena je 2400din po osobi sa doruckom.Ostale cene su kafa 60din,sokovi 120 din,piva 120din....cene su vrlo korektne.Moze se isplanirati i voznja hotelskim brodom po Dunavu.Smestaj u privatnim pansionima se krece od 800-1500din.
 
Vrh