ACR - AutoClubRevolution - free online trkanje

M_M

Active member
Već neko vreme, s vremena na vreme, igram ovu igricu i nije loša. Više arkada neko realna simulacija, ali je zabavno...

Kreirao sam i klub, pa bi mogli možda s vremena na vreme da zakažemo neke duele i da se oprobamo...
http://autoclubrevolution.com/en/autoclubs#autorepublika/home

Ko želi neka se javi ovde ako treba neka pomoć, informacija i neka se priključi igrici.
 

M_M

Active member
Zaista je dobro... Kasnije, kad se dođe donekle, za napredne feature, npr premijum aute i sl. mora da se nekako nešto i plati (ja plaćam bitcoin-om, ionako mi stoje bezveze...).
 

M_M

Active member
pa AutoRepublika... :)

I kada si u klubu brže napreduješ, jer dobijaš i deo experiance-a koji ostali steknu itd... Ali samo ako i ti doprinosiš, tj. proporcionalno...

Ma igrica je zaista dobra, ima puno finih fazona, ali prvo malo vežbajte u solo trkama, nemojte baš odmah na multiplejer trke da se ne razočarate u sebe. I definitivno treba ili volan ili joypad, na tastaturi je jako jako teško da se parira drugima koji imaju volane ili joypad-ove...
 

M_M

Active member
Tastaturom zaista niti je dobro, niti se može biti konkurentan, niti je neko uživanje. Definitivno volan ili barem joypad (oni barem nisu skupi).

Fizika je osrednja, ali je stalno unapređuju, npr, pre 6-7 meseci nije uopšte bilo oštećivanja auta, a sada ima. Takođe sada ima mnogo veći izbor staza i automobila, itd itd...

Kako god, u principu nije uopšte loša zabava.
 

M_M

Active member
Već ste verovatno uklavirili da vam za napredovanje trebaju EXP-ovi, a za kupovinu ili popravke auta CR-ovi (izuzev premijum auta koji se kupuju za pare, tj. E-bucks).

Najbrži način da se pokrenete sa mrtve tačke i ujedno vežbate, je trka sa računarom (single race vs CPU) jer se tu obično lako može pobediti.

Takođe na visinu dobijenog EXP i CR najviše utiče pređena kilometraža pa tek onda koji ste po redu na kraju trke. Dakle za max po uloženom vremenu birajte brze trke (Deytona speedway, Indiniapolis Oval, L.A. River, ...) , a ne ulične trke (Moscow, Victoria Harbour, itd).
 

M_M

Active member
Samo da dodam da je ceo ovaj vikend dupli cr i exp, pravi trenutak da počnete... ;)



I naravno učlanite se na AutoRepublika tim. :)
 
Vrh