Kako predstaviti automobil

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

Life_racer

Car lover
Pa da počnemo. :) Ovaj podforum baviće se predstavljanjem vaših ljubimaca, tj. vaših automobila. Tema je zamišljena kao smernica postavljanja nove teme u kojoj ćete predstaviti svoj automobil na najbolji mogući način. Nemojte se ustručavati ukoliko želite da postavite više slika, slobodno. :) Opišite šta ste uradili na kolima, kao ste ih unapredili, kako ih održavate, jednostavno pokažite i prezentujte svoj automobil na najbolji način. :)

Predstavljanje vašeg automobila neće biti u ovoj temi. Još jednom, ova tema postoji čisto da bi imali smernice kako bi nova tema trebala da izgleda. Znači otvorite novu temu.

Gledajte da naslovom kažete o kom modelu je reč, ali svakako možete da dodate neki od sufiksa u naslov, ili pak nadimak koji ste dali svom automobilu. Nešto tipa „Alfa Romeo 4C – crvena furija“. :)

Postavite osnovne podatke, tj. koji motor je u automobilu, koje je godište, koliko je prešao km, koje su bile eventualne popravke, šta planirate dalje itd.

Kada postavljate slike, gledajte da ne budu velike, nemojte biti škrti sa brojem postavljenih slika. Za postavljanje slika koristite dole ispod navedene servere za postavljanje slika, kako bi rasteretili naš server i ubrzali vreme učitavanja teme. Serveri za postavljanje slika: http://www.imageshack.com, http://www.postimage.org/; http://www.dodaj.rs,

Budite kolegijalni, i prihvatite kritike i sugestije drugih kolega članova. Ali isto tako u drugim temema u kojima kolege članovi predstavljaju svoje automobile, dajte svoj sud, ili kritiku, ili jednostavno pohvalite trud AR kolege, i naravno zahvalite se na pozitivnim kritikama uručenim za Vaš automobil.
 

Life_racer

Car lover
Primer:

"Lamborghini Veneno - Guja otrovnica"

Ovom prilikom želim da predstavim svoj automobil. U pitanju je Lamborghini Veneno koji pod haubom krije 6.5 litarski atmosferski V12 motor, koji je sa pojačanih 750KS spreman da na asfalt prenositi sedmostepenim robotizovanim manuelnim menjačem svu snagu. Maksimalna brzina je deklarisana na 355 km/h, žao mi je što ne može brže :D, a ubrzanje od 0 do 100 km/h hmmm moguće je postići za 2,8s. Uskoro treba da mu radim mali servis a gume treba da promenim koliko danas :D

Evo i nekoliko slika :D







Ček, ček, ček ovo je bila šala :), tj. ovo je bio samo primer, nemam ovaj automobil u opšte :D. Gledajte da postavite temu sa vašim automobiliom, nemojte postavljati slike tuđih automobila pri predstavljanju vašeg. Moramo da napomenemo da će najbolje predstavljeni automobili završiti na našoj FACEBOOK stranici.

JOŠ JEDNOM DOBRODOŠLI NA AUTO REPUBLIKA FORUM!


 
Poslednja izmena od urednika:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh