Hyundai Coupe (Tiburon) 2.0 FX

Djole_Alfa

New member
Rapture,kako ti podnosi plin auto?koliko ti je benzina trosio pre ugradnje plina?Pitam zato sto ne volim plin nikako.Mislim da se relativno brzo auto pokvari zbog istog.
 

Rapture

New member
Auto od 3. mjeseca stoji. Ima ja mislim skoro 2 god. da je ugrađen i sve je ok. Nije bilo kvarova i auto dobro ide. Benzina troši isto kao i prije, a plina 2 litre više.
 

Djole_Alfa

New member
Koliko je to otprilike?Jer se nadam da cu uskoro postati vlasnik jednog takvog,ali mu nebih stavljao plin.Zato te i pitam..Mada je ovaj .2006.Ali sve je to manje vise isto.
 

Rapture

New member
Oko 12 gradska, 10 kombinirana. Reći ću ti više kad gu budem krenuo voziti "puno radno vrijeme" :D jer trenutačno polažem a gotov sam za cirka 2 tjedna.
Moj je također 2006. Uzimaš isto sa 2.0 motorom?
 

Djole_Alfa

New member
Da da..Samo 2.0..mislim da je ovaj 1,6 malo preslab za njega a potrosnja gotovo ista..Pa dobro.Tu potrosnju sam i ocekivao..Razmislicu vala dobro za plin jer nesto ne volim to..ps slike sa toyota celicom su prelepe pogotovo tvoj coupe samo sto su boje malo jace izrazene.Malo su cudne.:RpS_lol:
 
Poslednja izmena:

Rapture

New member
1.6 koliko manje sam motor troši, toliko više troši da potegne jer je ipak to 1350kg auto + vozač. Nije neki ekonomik ali šta ćeš, mislim da im to nije bio prioritet :D
Hvala za slike, ma te boje me muče, na prvom setu sam ih malo pojačao jer su bile bljede sa digitalca, a ovo je slika sa iPhone 4 od kolege, i nisam ih ništa dirao, prebacio i upload :D
Kad ga krenem voziti ide onda fotosession na nekoj lokaciji, imam sada i drugi aparat koji radi normalne, dobre slike :)
 

Djole_Alfa

New member
Naravno..Sama lokacija mnogo znaci..To si u pravu za 1,6 motor..Iz tog razloga biram samo 2.0:RpS_rolleyes:
 

Rapture

New member
Polirani farovi. Ipak smo odvezli kod mehaničara koji to radi, jer smo ga sreli a znamo se :D pa reko bolje će on to nego ja sam :)





Sutra malo bolje slike, ovo je na brzinu u radioni.
 

Rapture

New member
Da, prezadovoljan sam, farovi su stvarno bili jako, jako loši. Auto od sprijeda neusporedivo bolje izgleda :)
 

Rapture

New member
Coupe je zamjenjen za Seat Leon, 2006., 1.6 benzin 105ks. Njega će voziti moj stari ali i on ide na prodaju. Još ću postaviti slike iz Zadra kad dođem na komp i nakon toga nažalost lock.
 
Vrh