Honda Crx

Zeromaker

New member
Aj da se prvo predstavim :)
Dario Ivancevic, iz Indjije, 93 godiste.

Hondu Crx sam kupio pre jedno 4 meseca i odusevljen sam :)
Pre nekih mesec dana sam poceo da radim malo na njoj, uradila se generalka i jos kojekakve sitnice, a sada cu vam pokazati sve na slikama kako je bilo pre i sad :)

Evo kad je tek stigla iz Vrsca:


A evo i kako je izgledala kada je pocela da se sredjuje:
Zatim priprema pred sredjivanje motornog prostora:
Zatim farbanje:
I na kraju se konacno zavrsila : 

Zeromaker

New member
To je to za sad :)

Sledece sto cu uraditi je:

*Vratiti stari spojler
*Spustiti malo auto
*Enterijer ceo srediti
*Staviti diode
 

M_M

Active member
Ko iz japanskih filmova... ;) Odličan, lepo mu i boja leži. Nemoj preterano da spuštaš, već je ionako relativno nizak, ima da se mučiš u svakodnevnoj vožnji...
 

Space

Starosedelac
Urednik
Koja pedanterija :D Svaka čast na automobilu. Završio si na našoj Facebook stranici ako nam daš još slika u visokoj rezoluciji, svaka čast još jednom ;)
 

MAD SERB

New member
Dobar auto, prelep primerak a što se spuštanja tiče mislim da nije baš pametno rešenje za naše puteve, lepa je hondica i ovako, spuštanjem ćeš dobiti malo još na izgledu a izgubiti mnogo u svakodnevnoj vožnji(možda grešim ali tako razmišljam)
 

Space

Starosedelac
Urednik
Zašto ga farbaš ponovo, pa i sad je kao nov :) Uhhh kako bih probao ovaj spojler na TT-u :D ako ništa drugo samo da ga naslonim da vidim kako bi izgledao. :D
 

Zeromaker

New member
Ma to izgleda tako na slikama, hauba je skroz otisla, prednji branik, zadnji isto nije u najboljem stanju, tako da cu morati to sve da sredim :)

Ja sam se zaljubio u taj spojler :D Mislio sam stavljati novi, ali sad kad sam ga vratio opet i video kako lepo stoji uz zatamnjene stopaljke, odmah sam odustao :D
 

Zeromaker

New member
Sprema se farbanje:Ima jos sutra da se radi, ima posla oko branika, nikako da se izravna sve lepo, ali sutra ce to sve da se sredi.

Angel Eyes su se popravili:

Jos Xenoni da se kupe i izgledace to lepo :)
 
Vrh