Honda Civic

Mare.St

New member
Posle malo dužeg razmišljanja i gledanja raznih automobila, odlučio sam se za Civic-a osme generacije. Kupljen je polovan.
Izgledom me je oduševio (veoma subjektivan osećaj).:RpS_razz:
Paket opreme je Sport, plus zadnji parking zenzori (koji su skoro pa neophodni), bluetooth handsfree, usb priključak.
Motor je 1.8i-VTEC. I više nego dobar, možda za nekoga malo bučniji na visokim obrtajima. Uvek ima snage, ako zatreba. Tek od 3.5-4k obrtaja pocinje ludački da vuče i ubrzava.
Ja sa svojih 185cm imam i previše mesta čak i pozadi.
Preglednost mu nije jača strana, pogotovo pozadi, nervira me što nema rezervni točak već onu glupost za reparaciju, ili kako se već zove. Ima još par sitnica koje me nerviraju tipa položaj i veličina pepeljare, ali sve u svemu autom sam oduševljen.












 

Space

Starosedelac
Urednik
Mare odlična, ali odlična Hondica. Daj neke slike, ako imaš po mogućstvu umetničke, da te "turimo" na našu Facebook stranicu. :pivo
 

M_M

Active member
Odličan. Koliko je star i koliko je prešao? Imaš li šta od ulaganja?

Kažeš da si duže vreme razmišljao i na kraju odabrao Hondu, šta je presudilo?
 

Mare.St

New member
Hvala na lepim rečima. Slabo imam slika, crko mi hdd skoro, jbg. Biće ovih dana.
M_M auto je 09.2009, ja sam ga uzeo 07 prosle godine. Prešao skoro 67k. Od ulaganja sijalica za far za sve ove godine.
Gledao sam 4 meseca ako ne i više. Probao sam skoro sve iz te klase automobila, golfa, megana, 308...Hteo sam benzinca isključivo a svi ovi su uglavnom dizeli.
Nijedan mi nije izazvao neku reakciju dok nisam video i probao Hondu. Jednostavno me kupila, ne znam. Totalno je drugacija od ostalih, po svemu.
I dan danas kad se približavam autu izmami mi osmeh na licu.:RpS_drool:
 

M_M

Active member
I dan danas kad se približavam autu izmami mi osmeh na licu.:RpS_drool:
Ovo je i najvažnije, barem za ljude koji vole automobilizam i vole da voze! Džaba sve ostalo ako je auto takav da si prema njemu skroz ravnodušan, da nema uživanja, entuzijazma, adrenalina...

Odličan auto, uživaj!
 

EnricoAdams

New member
Super auto, i pouzdan i ima dusu, a to se danas retko srece :) Ja prvi put kada sam seo u taj auto bio sam bas prijatno iznenadjen kako sve to izgleda, koliko prostora ima i kako ide, a neprijatno iznenadjen sto je auto bas bas tvrd i neudoban, bar na 17" felnama.

I zanimljiv mi je taj Hondin fazon da mu maltene vise padne cena od 4. do 8. godine nego od kada ga kupis pa do 4 godine starosti, maltene se vise isplati uzeti nov nego polovan :)

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
 
Vrh